Prekių filtras

Medicinos knygos ir literatūra studijoms, mokslui, visuomenei

Fermentieren. Das Rezeptbuch Cosima Bellersen Quirini

Fermentavimas. Receptų knyga

-42%
6,90€
11.90€
 Sutaupote 5,00€
 Turime prekyboje

Prekės kodas: 9789955063315
Autorius: 
Fermentieren. Das Rezeptbuch Cosima Bellersen Quirini
ISBN: 
9789955063315
Leidykla: 
Naujoji Rosma
Išleista: 
2016
Knygos kalba: 
Lietuvių
Formatas: 
A6
Viršelis: 
Minkštas
Puslapių: 
128
Svoris: 0,340 kg
Matmenys: 235 mm × 10 mm × 170 mm

Tema (-os)

Visos knygos · Mityba · Išpardavimas knygų lietuvių kalba

Dalintis

     

Maisto fermentavimas yra pats seniausias kulinarinis metodas, naudojamas daugybei produktų ir gaminti, ir išlaikyti: įvairiausi gardėsiai iš pieno, sūrio, dešros ir sojų, rafinuoto skonio kepiniai, skanus actas ir svaigieji gėrimai… Šie produktai sveiki, gerai pasisavinami ir neabejotinai gardūs! Nauda įsitikinsite patys iš daugiau nei 250 įkvepiančių receptų ir jų variantų.

Pasirinkite filtravimo kriterijus ir spauskite „Pritaikyti“ arba ENTER


Tema (-os)
LSMU KNYGYNAS