ušra Steponavičienė, Ingrida Kraujutienė, Nijolė Vasiliauskienė, Rasa Oršvilienė
Geros higienos praktikos taisyklių taikymas maisto produktų prekybos įmonėse
Tema (-os)
Visos knygos · Mityba · Visuomenės sveikataDalintis
TURINYS:
ĮVADAS.................................................................................................................................................................................................................7
MAISTO PRODUKTŲ PREKYBOS ĮMONĖS PATALPŲ PLANAVIMAS....................................................................................................................8
SANITARIJOS REIKALAVIMŲ TAIKYMAS MAISTO PRODUKTŲ PREKYBOS ĮMONĖJE.........................................................................................13
ĮRENGINIŲ IR INVENTORIAUS PRIEŽIŪRA MAISTO PRODUKTŲ PREKYBOS ĮMONĖJE.....................................................................................14
MAISTO PRODUKTŲ PRIĖMIMAS IŠ TIEKĖJŲ BEI SANDĖLIAVIMAS...................................................................................................................15
VIDAUS AUDITO ATLIKIMAS MAISTO PRODUKTŲ PREKYBOS ĮMONĖJE...........................................................................................................21
NAUDOTOS LITERATŪROS SĄRAŠAS................................................................................................................................................................22